KINDERCAFÉ

Wat is er fijner dan een plek waar je als ouder en kind graag komt?

Om samen wat te eten en drinken, of waar je in rust kunt genieten van een goede kop koffie, terwijl je kind lekker aan het spelen is. Precies dat willen wij ouders en hun kinderen graag bieden met ons Kindercafé. Een vast kindvriendelijk onderdeel van ons No Social Waste Cafe. Naast een afgeschermde speelhoek hebben wij ook een eigen kindermenu en organiseren we speciale kinderactiviteiten. En ben je op zoek naar een leuk kindercadeau? Neem dan een kijkje in ons KinderWAAR schap!

Speelhoek

In ons SmaakLokaal hebben we een apart gedeelte voor kinderen gereserveerd: een speelhoek waar kinderen heerlijk kunnen spelen, kleuren of een boekje lezen. De kinderhoek is afgeschermd waardoor jouw kind hier rustig kan spelen terwijl jij geniet van een kop koffie. In de speelhoek is er voor ieder wat wils. Van treinbaan tot poppenhuis en spellen voor klein en groot.

Kindermenu

Weleens van een broodje aap gehoord? Die staat bij ons op de kaart. Een heerlijk desembroodje in de vorm van een aap met (gezond) beleg naar keuze. En drinkt je kind het liefste de cappuccino met je mee? Ook dat kan in de vorm van een heuse kindercappuccino: warme chocomelk met melkschuim. Natuurlijk kun je bij ons ook gewoon terecht voor een lekkere tosti, taartje of een kinderbowl met fruit. Genoeg te kiezen dus!

Kindvriendelijk

Ons SmaakLokaal is in zijn geheel kindvriendelijk. We zijn trots op het feit dat we een heuse “Kidsproof” aanbeveling hebben gekregen van Kidsproof Arnhem. Naast het Kindercafé, waar kinderen naar hartelust kunnen spelen, hebben we ook een ruim aanbod aan familiespelletjes, die gezellig aan tafel gespeeld kunnen worden. Ons SmaakLokaal is extra toegankelijk gemaakt voor ouders met (jonge) kinderen. Er zijn kinderstoelen aanwezig, extra slabbetjes en kinderbestek en er is een ruime wc met verschoonplek. Voor je buggy is er zelfs een speciale Buggyparkeerplaats.

Zondags familieuitje

Elke laatste zondag van de maand pakken we groots uit met een Kindercafé Special! Geniet met de hele familie van een heerlijk lokaal ontbijtbuffet. Kinderen (4+) kunnen deelnemen aan een creatieve workshop, verzorgd door Kleurstroom.

Lees hier meer

Woensdagse voorleesochtend

Elke woensdag wordt er voorgelezen in ons Kindercafé door oma Moniek! Schuif om 11 uur aan in ons Kindercafé en geniet van een mooi verhaal.

Kinderterras

Bij mooi weer breiden we ons Kindercafé uit naar buiten! Op een beschut plekje kunnen kinderen heerlijk kliederen met water en / of zand aan een speeltafel. En is het boven de 25 graden? Dan staat er standaard ook een zwembadje klaar!