LOKALE LEVERANCIERS

In en rond Arnhem bestaan zoveel bedrijven met echte ambacht

Daar werken we graag mee samen. Kom meer te weten over deze prachtige bedrijven:

Bakkerij Tom van Otterloo

Tom van Otterloo bakt met liefde, aandacht en tijd. Zijn ambachtelijke broden worden gemaakt met pure ingrediënten, waar mogelijk uit de omgeving van Arnhem. Met zijn eigen gemaakte desem krijgen de biologische desembroden die wij serveren een heerlijk volle smaak.

Bakkerij Van Eigen Deeg

Bakkerij Van eigen deeg is een sociale bakkerij waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een ambacht leren, collega’s hebben en vriendschappen sluiten. Met precisie gaan zij aan de slag om de heerlijke appeltaarten, zachte aardbeienbavaroise en buitengewoon lekkere worteltaart te bakken.

Boerderij De Horsterhof

Op de Horsterhof produceren Matthias en Eline in samenwerking met de natuur de heerlijkste biologische groenten en fruit. De gewassen circuleren, de grond wordt gevoed met mest van de koeien die het gras grazen en de resten gaan naar de varkens. Tijdens het oogstseizoen liggen de producten van de Horsterhof op je bord, en dat proef je!

Boerderij IJsseloord

Aan de rand van Arnhem ligt een van de stads oudste boerderijen, opgericht in de 17e eeuw. Hier grazen koeien in alle rust waar op de boerderij een verrukkelijk zuivelassortiment van wordt gemaakt. De verse melk proeft je in onze cappuccino, de karnemelk staat voor je koud en de boter en kaas serveren we op onze lokale broodplank.

Buffelboerderij Arns

In het buitengebied van Zevenaar ligt buffelboerderij Arns. In 2003 hebben Gert-Jan en Anita Arns hun melkveebedrijf omgevormd tot buffelboerderij met een prachtige familiekudde van 260 waterbuffels. De ouders van boer Gert-Jan verwerken de buffelmelk in hun Kaasmakerij. Uiteraard kan de buffelmozzarella niet ontbreken. Benieuwd hoe lekker die is? Kom deze pure en echte mozarella proeven in onze picknickplatter of tosti pesto.

Wilfred van Manen

Wima FreshFood In&Out wordt gerund door Wilfred van Manen. Hij koopt dagelijks verse producten in bij producenten en telers in de regio Liemers en de Achterhoek en levert die twee keer per week aan ons en andere restaurants die met verse en lokale ingrediënten werken.