ONZE TALENTEN

WAAR talent geen beperking kent

Gouden combinatie: Siza & Waar

Sinds 2014 werken we met veel plezier samen met zorgorganisatie Siza. Een samenwerking waarin we leerwerktrajecten bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met het motto WAAR talent geen beperking kent stimuleren we onze medewerkers juist daar waar ze goed in zijn. Wij bieden leerwerktrajecten waarbij we cliëntmedewerkers het vak winkelmedewerker en horecamedewerker eigen laten maken. Ons doel? Dat de medewerkers uitstromen naar een betaalde baan. En met succes! In de afgelopen twee jaar zijn er 10 medewerkers uitgestroomd naar een betaalde baan.
Daar zijn we trots op!

Springplank naar werk

Het leuke aan werken met mensen is talent ontdekken en samen lol maken. Want gelachen wordt er volop in het No Social Waste Café. Dat vinden we belangrijk en straalt door in het hele bedrijf. Het werken in de horeca en winkel, met de vaardigheden die daarbij komen kijken én oog te houden voor goede service is een uitdaging. Maar dit is precies hoe onze medewerkers steeds beter worden in wat ze doen. Natuurlijk staan ze er niet alleen voor, er is altijd ondersteuning van een vakkracht die vakinhoudelijke ondersteuning biedt en ambulante begeleiding van Siza. Niets is mooier dan iemand te zien groeien, of dat nou na een week of twee jaar gebeurt.

Werken of stages bij WAAR

Gedurende het jaar is er doorlopend een in- en uitstroom van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die de stap zetten om (weer) aan het werk te gaan. Ben jij op zoek naar een mooie plek om jouw talent te ontdekken of het vak van winkel- of horecamedewerker aan te leren? Bel of mail gerust of neem een kijkje nemen bij ons in de winkel of horeca. We staan altijd open voor mensen die hun talent willen ontdekken of met een traject het vak willen aanleren. Lijkt het je wat? Dan plannen we graag een gesprekje met je in! Je kunt contact opnemen via arnhem@ditiswaar.nl.

Martine

Een dag niet gelachen is een dag niet met Martine gewerkt. Martine is een fulltime gezelligheidsdier die niet zo van afwassen houdt. Wel van praatjes maken en bulderlachen met gasten en collega’s.

Theo

Theo is fan van Vitesse en houdt van de afwisseling in de horeca bij WAAR. De afgelopen jaren zijn niet altijd makkelijk geweest. Theo bleek echter beresterk en kon onlangs gelukkig zijn werk weer oppakken bij WAAR Arnhem.

Karo

Karo werkt in de horeca en houdt van grappen maken op het werk. Als je een keer iemand hoort roepen heeft Karo iemand met succes laten schrikken. Een ding weet je wel, het is nooit saai als Karo er is.

Jurgen

Jurgen werkt al sinds het begin bij ons. Een brok ervaring in de winkel! Jurgen is de techneut van het team en de beste tassenverkoper van allemaal. Je bent gewaarschuwd in de buurt van ons tassenschap.

Liz

Liz is bedrijfsleider horeca. Een van onze gouden krachten en abnormaal groot fan van Rowwen Hèze. Een spil in het web in de keuken. Of het nou gaat om een goede voorbereiding van de dag of een 1 op 1 training voor een van onze cliëntmedewerkers, Liz vervult deze rol met verve!